Mitt intresse för healing

Tjenare, hallå, hej! Välkommen till mig och min blogg, och dagens inlägg. Idag tänkte jag ta tillfället i akt och prata lite närmare om healing i Kristinehamn. Min förhoppning är att det kommer vara intressant för er att läsa om.

Healing är något som jag blivit mer intresserad av bara på senaste tiden, vilket även gör att jag har lagt ner tid och lärt mig mer om det. För bara ett år sedan tyckte jag att healing var extremt flummigt, jag hade aldrig kunnat tänka mig att jag skulle bli så intresserad som jag blivit. Under den här tiden som jag har intresserat mig för detta har jag även lärt mig extremt mycket nytt, saker som jag aldrig hade kunnat tänka mig skulle vara intressant för mig.

I samband med att jag har intresserad mig mer för healing har jag även provat det vid ett par tillfällen, hos några olika healers. Det har varit väldigt givande att prova detta, det har gett mig en helt annan typ av insikt i hur healing fungerar rent praktiskt. Jag har även fått en bättre insikt kring hur healing påverkar människan. Det är givetvis individuellt kring hur man känner, andra känner kanske inte exakt som jag har gjort vid de tillfällen som jag har fått healing. Nu har jag vid ett par tillfällen fått healing i Kristinehamn och ett tillfälle har inte varit det andra likt, varje tillfälle har varit unikt på ett eller annat sätt. Vare sig det handlar om healern eller om mina känslor under och efter besöket.

Med det här inlägget ville jag kort sagt framföra mina tankar kring healing, vilket jag hoppas har framgått. Som sagt har jag vid några tillfällen provat healing i Kristinehamn och det har gett mig insikt på många sätt. Jag kan starkt rekommendera er alla att prova healing om ni får möjligheten.