Elektriker i Lund

Tack elektriker, vi kan inte leva utan er, det är faktiskt dagens sanning. Vi är ju så beroende av att kunna plinga en signal till någon elektriker så fort vi har något hemma eller på jobbet som vi behöver hjälp med när det kommer till det elektriska. Vi skulle inte klara oss utan el, jo det skulle vi väl men allting skulle bli så besvärligt. Ingen belysning inne, inget internet, ingen möjlighet att slänga i en maskin tvätt, så det är därför vi behöver elektriker att kontakta när det behövs. 

Jag har tröttnat på att tvätta nere i tvättstugan där det alltid är skitigt och man blir arg på sina grannar och skriver otrevliga lappar, typ att din morsa jobbar inte här… Jag köpte en tvättmaskin på Elgiganten på rea, en sådan här toppmatad som får plats i ett litet badrum som mitt. Det är en fin liten maskin och jag har tvättat i den ett par gånger. Men när jag kom hem med den så kunde jag inte koppla in den för jag hade ingen elkontakt i lägenheten. Det var då jag var tvingad till att ringa till en elektriker i Lund och han satte in ett uttag men även en jordfelsbrytare för det är det visst någon lag på att man behöver. Det är viktigt med elsäkerheten, alltid, och extra viktigt är det förstås när det är i ett våtutrymme. Jag kan rekommendera alla som bor i lägenhet att köpa en egen tvättmaskin. Och jag kan också rekommendera att ni vänder er till denne elektriker i Lund för han var både trevlig och duktig och jag kan inte påstå att det kostade så mycket att anlita honom. Nu kommer jag aldrig mer att behöva få ett raseriutbrott nere i tvättstugan som tur är. Ha en fin kväll på er alla nu!